Nye ansatte i K-stud

Denne uken har K-stud fått to nye ansatte. Jens Jovik (til venstre på bildet) skal være vikar for Guro Haugland Byfuglien i 100 % stilling, og Stig-André Lippert har startet i 50 % fast stilling som studiekonsulent.

Stig-André Lippert skal jobbe som studiekonsulent i 50 % stilling. Lippert er 26 år og bor i Halden. Han er barne- og ungdomsarbeider i Halden Baptistmenighet i halv stilling, som han skal kombinere med stillingen hos oss. Han har bakgrunn som journalist i Det gode budskap (De Frie Evangeliske Forsamlingers blad), og har en bachelor i UKT – Ungdom, kultur og tro fra Det teologiske menighetsfakultet.

Lippert skal behandle søknader om tilskudd til kurs, godkjenne studieplaner, gi faglig veiledning til kursarrangører og utføre internkontroll.

Jens Jovik skal være studie- og informasjonskonsulent i vikariat frem til juni 2018 i K-stud. Han er ferdig utdannet teolog, er 29 år og bor i Oslo. Jovik skal behandle søknader om tilskudd til kurs, godkjenne studieplaner, gi faglig veiledning til kursarrangører og jobbe med nettside, nyhetsbrev og annet informasjonsarbeid.

De vil begge bidra med stand og medlemsbesøk.

Vi ser frem til å samarbeide med Stig-André og Jens, og ønsker de varmt velkommen!

Søk tilskudd til kurs og studiegrupper her!