Sett av datoen – Årets kurs 2017

K-stud inviterer til kurs 31.mars -2.april 2017 i rytmisk korledelse, videregående kurs i babysang og lederkurs om grenseoverskridende adferd.

Kurset er for alle som er aktive medarbeidere og ledere – eller skal ta på seg en ny oppgave – i våre medlemsorganisasjoner og samarbeidspartnere. Deltakere har tidligere gitt uttrykk for at disse kursene er spennende for vi har dyktige kursledere, men også fordi man treffer deltakere som kommer fra andre kristne miljøer enn en selv. God mat og et flott sted å være er også noe som trekkes fram av tidligere deltakere.

Rytmisk korlederkurs

Vi gjentar suksessen fra 2016, og tilbyr korlederkurs med Mari Tesdal Hinze og Marie Pihlstrøm Frostlid. Kursholderne fikk svært gode tilbakemeldinger, og de er inspirert til å ha kurs også i 2017. I 2016 var kurset fulltegnet med 30 deltakere. Deltakerne var mellom 15-50 år og kom fra ulike kristne organisasjoner og menigheter. «Fantastisk dyktige og flotte kursholdere. Hyggelig folk og fantastiske lokaler» sa en deltaker etter kurset i 2016.

Videregående kurs i babysang

I 2015 arrangerte K-stud kurs i babysang for viderekommende. Dette var i samarbeid med IKO og Frelsesarmeen. I 2017 ønsker IKO å gjenta samarbeidet, og vi håper det kommer like mange som sist – da var vi omtrent 40 deltakere. Her kan man få ny inspirasjon og nye ideer til sitt arbeid lokalt. Dette sa Berthe Tysvær Hegglid fra Fyresdal etter kurset i 2015 – «Det jeg tar med meg hjem, er nye sanger og metoder. Jeg har sett tydelige eksempler på hvordan man kan bruke samme sang på flere måter. Det kan gjøres enklere eller mer avansert».

Lederkurs om grenseoverskridende adferd
«Når vi tråkker på andres grenser – Om å bruke makt på godt og vondt»

Kurset holdes av Tormod Kleiven og Kirkelig ressurssenter ved Dina Willemse.
Tormod Kleiven er forskningssjef ved Diakonova og forfatter av boka «Når den utsatte blir usynlig, om seksuelle overgrep i kristne miljøer» og bidragsyter til boka «Fokus: Barn, krenkelser og tro». Dina Willemse er praktisk-teologisk rådgiver ved Kirkelig ressurssenter.

Praktiske opplysninger

Tid og sted: Kursene skal være på Soria Moria hotell ovenfor Holmenkollen i Oslo den 31.mars – 2.april 2017.

Kursavgift: Kun 1 800 kr inkl. kurs, kost og losji. Det er samme pris om du skal dele rom med noen.

Reisetilskudd: K-stud dekker reisen din etter billigste, og praktisk mulige reise.

Støtte til kursavgiften: Noen av K-stud sine regionledd gir støtte for deltakere fra sine fylker, etter søknad. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Søk tilskudd til kurs og studiegrupper her!