Ny ansatt i engasjement hos K-stud

Gaute Brækken (fotograf Kristin Linnea Backe) er ansatt som midlertidig prosjektrådgiver i K-stud. Han startet 4.januar, og skal jobbe hos oss ut mars. Han er 42 år, gift og bosatt i Stavanger, og kommer opprinnelig fra Bergen. Gaute har en mastergrad i diakoni, og har tidligere jobbet i ulike kristelige organisasjoner som Kirkens Bymisjon, Blå Kors og KFUK-KFUM-speiderne.

I K-stud skal Gaute skal jobbe med en informasjons- og motivasjonskampanje overfor lokale menigheter og andre lokallag som ikke er aktive brukere av tilskuddsordningen vår. Slik vil vi komme i dialog med flere om hvordan de kan dra nytte av tilskuddsordningen. Gaute skal også se på muligheten for å utvikle en eller flere introduksjonsvideoer til den nye søknadsplattformen som tas i bruk fra januar, om hvordan formulere gode læringsmål til studieplanen og hva man kan søke om tilskudd til.

«Jeg trives godt med å jobbe med prosjekter og kurs, og ser frem til å bli bedre kjent med flere av K-Studs medlemsorganisasjoner», sier Gaute Brækken på sin første dag i K-stud.

Vi ønsker han velkommen, og gleder oss til samarbeidet!

Søk tilskudd til kurs og studiegrupper her!