Bygg din fortid

Hvordan kan vi bygge et godt fundament i livet og vokse på disse områdene? Uansett hvor langt du er kommet i livet, inviteres du herved til å bli både motivert og justert for det som ligger foran.

Forfatter: Øystein Gjerme

Utgiver: Hermon Forlag

Læringsmål: Målet er å utfordre troende til å ta bevisste valg i nåtid slik at de gjennom det gir sitt «fremtidige jeg (…) et godt fundament å stå på».

Målgruppe: Voksne

«Barnetro er fint det, men i det vi vokser i alder kan også troen modnes. Jeg har ventet på denne boken. På en bok som utfordrer unge mennesker til å bygge et fundament som holder for framtiden. En bok jeg selv gjerne skulle lest da jeg var tenåring, og om igjen i 20-årene. Jeg er veldig takknemlig og glad for at Øystein Gjerme har tatt seg tid til å skrive denne boken til neste generasjon, og håper den noen år ned i gata kan ha vært med og bidra til voksne mennesker som elsker Jesus. Fortsatt. Øystein bevisstgjør og forbereder. Les boken nøye. Les den om igjen.» Dette skriver Solveig Hegdal, Styreleder PBU, og ungdomspastor Sentrumkirken Sandnes, om boka.

Søk tilskudd til kurs og studiegrupper her!