Aktuelle temaer og mange deltakere på digital kursuke!

«Jeg er imponert over dedikerte foredragsholdere som klarte å få til praktiske verksteder og kurs digitalt. Det fungerte veldig bra, og jeg håper deltakerne har fått med seg mye ny kunnskap og tips som de kan bruke i sitt arbeide i menighet eller organisasjon lokalt», er daglig leder Hege Irene Fossum sin kommentar etter kursuken.

I uke 36 arrangert K-stud flere digitale kurs, der dessverre et kurs ble avlyst, men på de andre kursene fikk vi flere deltakere enn forventet. Bildet over er av Ruth Elisabeth Engøy kursholder fra videregående kurs i baby- og småbarnssang.

Kursene Bibelfortelling, Låtskriver og Videregående kurs i baby- og småbarnssang hadde god oppslutning. Temaene var tydeligvis aktuelle, og det var også noen som ga tilbakemelding om at de kunne ikke deltatt dersom det hadde vært et fysisk kurs.

De ulike kursene hadde god spredning i alder og disse deltakerne var frivillige og ansatte fra mange ulike menigheter og organisasjoner.

Kursholderne klarte å lage gode praktiske kurs med deling og samhandling selv om det var digitalt. Kursene Bibelfortelling og Låtskriving gikk over to dager, slik at deltakerne fikk oppgaver mellom dagene som de kunne få veiledning på underveis.

1.-3.april 2022 arrangerer vi Årets kurs på Soria Moria i Oslo, der vi har flere av de samme kursene, men da med enda mer fordypning og mulighet for idéutveksling veiledning. Vi håper å se igjen flere av deltakerne da!

Årets kurs 2022

Søk tilskudd til kurs og studiegrupper her!