Årets kurs 2021

Programmet for Årets kurs 2021 blir ganske likt det som var planlagt for kurset 2020. Det blir kurs i baby- og småbarnssang og tre verksteder om formidling. Kurset blir arrangert på Soria Moria hotell og konferansesenter utenfor Oslo 19.-21.mars 2021.

 

Videregående kurs i baby- og småbarnsang

Kursholdere: Ruth Elisabeth Engøy og Hilde Svela
Dette kurset er for deg som har erfaring med babysang, og som ønsker å utvikle babysangen videre. Det blir et praksisnært kurs med vekt på metode, innlæring av sanger, sangtekstenes betydning og erfaringsdeling i grupper. Kurset vil fokusere på babysang som en del av menighetens arbeid, hvor også generasjonssang blir et godt belyst tema. Kurset er en god mulighet til å bygge nettverk med andre som arbeider i samme fagområde.

Eksklusive verksteder om formidling

Vi tilbyr eksklusive verksted som gir deg muligheten til å bygge opp ferdigheter til bruk i formidling: Å skrive gode låter og arrangere for kor, å instruere dansegrupper eller formidle bibeltekster. Vi starter med felles inspirasjonsforedrag fredag kveld. Lørdag og søndag kan du velge mellom tre parallelle verksteder der vi jobber mye praktisk i felleskap og individuelt. Det er få plasser på hvert verksted for at du skal få god oppfølging.

1. Låtskriving og arrangering
Kursholder: Martin Alfsen
Verkstedet skal gi en innføring i låtskriving og arrangering. Deltagerne skal få nyttige verktøy i arbeidet med å skrive egne sanger. Det vil bli jobbet med idéutvikling; fra enkelt motiv til ferdig låt. Utvikling av sangtekster står også på agendaen. Arrangeringsdelen kommer til å basere seg på arrangering for kor og vokalgruppe i rytmiske stilarter. Noe av tiden deles gruppen slik at noen kan jobbe med låtskriving, andre med arrangering.

2. Bibelfortelling
Kursholder: Helga Samset
Bibelfortellingene blomstrer når de blir muntlig overlevert og fortelleren våger å møte dem med sin egen livserfaring og sitt eget språk. Det er dette møtet vi skal fokusere på under kursdagene – på en åpen og leken måte. Vi tar for oss fortellingens oppbygning og struktur, indre bilder, karakterforståelse, språkføring, stemme og kropp, møte med publikum – kort sagt, alt som behøves for å bli bedre rustet til å stå foran andre og fortelle fra bøkenes bok.

3. Danseinstruksjon: Hvordan lede en dansegruppe uten å være danselærer
Kursholder: Siren Godø
Verkstedet gir deg som har et ønske om å lede en dansegruppe muligheten til å lære hvordan du kan gjøre dette på en enkel og god måte. Verkstedet er bygget opp rundt DanseTv.no som er filmbasert danseundervisning til bruk i kristne sammenhenger. Vi vil gi deg innspill til hvordan du kan bli en god danseleder gjennom praksis og teori. Strukturen er lagt opp svært praktisk med mange muligheter til å prøve seg frem. Vi ønsker å gi deg konkrete og relevante verktøy du kan bruke i din gruppe.

 

Praktiske opplysninger

Tid og sted: Soria Moria hotell ovenfor Holmenkollen i Oslo, 19.-21.mars 2021

Hvem kan delta? Frivillige og ansatte i menigheter og andre lokale og sentrale ledd i våre medlemsorganisasjoner og samarbeidspartnere.

Kursavgift: Info kommer

Påmeldingsfrist: Info kommer

Reisetilskudd: K-stud dekker reisen din etter billigste, og mest praktiske reise.

Støtte til kursavgiften: Noen av K-stud sine regionledd gir støtte for deltakere fra sine fylker, etter søknad. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Meld deg på til post@k-stud.no
Du må oppgi:
• Navn, adresse, e-post og tlf/mobilnr.
• Fødselsår
• Fakturaadresse
• Hvilken menighet/organisasjon du tilhører
• Hvilket kurs du melder deg på
• Om du har allergier eller ønsker vegetarmat
• Gi også beskjed om du vil dele rom med noen (hører vi ikke noe, blir du plassert på enkeltrom, og prisen er den samme)

 

Program og flere opplysninger kommer!

Søk tilskudd til kurs og studiegrupper her!